Sunday, October 16, 2011

KLIA Lagi

Hari ni ... Hari ni
Saya pergi lagi KLMU eh Silap KLIA ...
Bukti ?




Ini Adalah Bukti ...

Aku pun tak tahu kenapa hari ni an .. aku pi KLIA
Aku tunggu sapa pun tak tahu
Lepas tu an ...
Aku tengok jadual penerbangan

Lalalala,macam aku nak ke london pulak an ... aku pun tgok lah jadual penerbangan tu,sambil-sambil tu aku pun makan biskut kering yang aku beli kt kedai bawah kondo kepong sentral.Aku pun tengok semua open .... xde yang penerbangan yang off..~~ lalalala

Aku macam orang tak betul kat situ .. Well bila aku dok kat situ,bagaikan orang yang tiada arah pun,jalan-jalan tunggu sapa pun aku tak tahu


Aku sebenarnya dah buntu,so aku tengok balai pelepasan ni,apa yang ada hurm.aku tunggu sapa .. laa ishh adoii aku tunggu sapa ni ....

KLIA Oh KLIA
Mengammit Memori sungguh
Smapaikan Pak Guard tu kata aku giler laa hapa laa macam orang tak betul lah
Ke hulur Ke Hilir .. lalalalalala

Btw.. 
Aku demam hari ni ..
Teruk lah jugak an ..
Tertidur-tidur aku dibangku itu ..
Heh dah pukul berapa ni 
Aku tunggu sapa ni ..??
Hidung ku tak habis dgn berairnya .. malah makin parah
Aku Tunggu Siapa Sebenarnya Ni

Weii
Rilek .. 
Ini Kerja Orang Gila yang tunggu tak berTUAN disini ...
Hurm ,Panas Badan Aku ...
Dah Pukul 1 ptg laa
Nak Balik Laaa 
Hurmm
Dan Yang Pastinya ..
AKU TUNGGU SIAPA..?

Dan Moral Cerita ini
Aku pun x tahu kenapa aku ke KLIA lagi hari ni
Apa motif nya dan apa sebabNya ...?

Kenapa dan Kenapa 
Aku tunggu sapa pun tak tahu .....
Termenung lagi laa aku .. lalalalalalala

Perghh best OoOoO Naik Flight ...
Korang Ade~~ Lalalalalala