Saturday, April 14, 2012

Lagu Kegemaran

 Tahukah anda lagu kegemaran (err tak sangatlah nak kegemaran tuu) penulis yang tak pernah penulis faham tentang maksud dan maknanya tapi faham disebalik apa yang ditunjukkan video clip dan jalan ceritanya adalah lagu dari penyanyi mesir yang bernama  Mohammed.Hamaki




 Mohammed.Hamaki atau nama sebenarnya adalah Mohammed Ibrahim Mohammed El-Hamaki , penyanyi kelahiran Kaherah,Mesir pada 4 November 1975 ini mula menempah nama di persada seni di Mesir pada tahun 1997 dan genre lagunya adalah master pop music.... * sumber wikipedia lah!! *

 p/s : mula jatuh hati pada beliau (walaupun dah kahwin bininya seksi banget seh!! ) dengan lagu We Aftakrt pada 2 tahun lepas selepas kemunculan Maher Zain di persada seni nasyeed antarabangsa tapi Mohammed Hamaki bukan penyanyi nasyid yer ,ala kalau kat Malaysia ada Jamal Abdillah Kat Mesir ada Mohammed Hamaki kan.. ?? (tak kena langsung!)

@LaLaLaLaLa 

No comments:

Post a Comment

Komen Anda Mestilah Membangun Kalaupun Entri Post Saya Merapu