Thursday, July 12, 2012

YES 4G Pantas Giler Kau Tahu?

Pernah bandingkan YES 4G dengan P1 Wimax 4G ?


Lebih Pantas Dari Harimaumau Bintang
 Tidak sampai dua minggu aku menggunakan perkhimatan YES 4G ternyata P1 Wimax lebih pantas dari YES 4G. Ini kerana setiap kali aku membuka sesuatu laman sesawang contohnya google.com sahaja mb qouata broadband ini terus menjuman dan makin sikit,cukup banyak dia telan qoata aku dan ternyata cukup hampeh tahap gaban.

 Hatta bila mb makin berkurang jumlah qouta pun makin berkurang tahap cipan dan cipan pun tidak seperti itu.

Soalan Resmi:
Bagaimanakah anda tertarik dengan YES 4G sehinggakan anda nak sangat menggunakkannya???

 Pada mulanya ingat kepantasannya dan promoter itu sendiri berkata
"Unlimited lorh ,boleh download bnyak-banyak movie, dan sangat laju...."
 Oh sungguh kroni mahukan duit rakyat, pada masa itu kata-kata manisnya membuatkan aku jatuh cinta dan terus pakai YES 4G ....Kau tahu kau tahu?? kau tak tahu kan ??

Kata laju ...? 

 Ya memang laju sebab terlebih lajulah aku nak hentikan perkhidmatan YES 4G yang tersangat laju ni..
Sbagai bukti ..

Ini MB qouata semalam,kalau wimax xlah sebergini rupa hendaknya dia makan qouta tu sikit-skit ja tp bila esoknya (harini) aku tengok

Makkk aiiiii tinggal banyak ni jaa.... adussss

MEMANG DASAR KRONI NAK DUIT RAKYAT SUNGGUH!!!!!

 Bila dia tau qouta kita nak habis maka hendaknya dia akan hantar sms dan ini menjadi masalah dan tersangat masalah,walaupun 100% qouata korang dah habis digunakan maka hendaknya korang still leh main internet ag tp hakikatnya nnti lembab akan jadi internet no connection dan bla bla bla ... sungguh aku tak tipu korang okeee!!! 

Perbandingan harga qouata anatara wimax 4G dan YES 4G

Paling Murah SuperBooster10 = Data : 0.25mb RM 10
Paling Murah P1 Wimax = Data : 3gb RM 20

SO MANA LEBIH MURAH??

Pebandingan ini selalu syarikat komunikasi dan telekomunikasi akan berlawan utk cari untung, if kalau aku jadi Pegawai Operasi Dan Marketing pun aku akan buat benda yang sama untuk ragut duit rakyat ini.Yelaa dengan Motto DASAR KRONI NAK DUIT RAKYAT ,korang harus paham apa yang sesuatu syarikat pasti mencari keuntungan ... hehehehe =D

 Oleh yang demikian jangan terperdaya dengan Promoter ,mereka hanya sekadar promote sahaja,just nasihat aku bila nampak promoter adalah

  1. Jalan
  2. Senyum
  3. Sengih
  4. Sengih Lagi 
  5. Dan katakan "xpa saya tidak berminat"
 Jangan lah maki promoter itu just buat apa yang aku ajar, kita berhemah ok,kalau tak cakap je taknak habis cerita ... 


5 comments:

  1. aloha ismiainaa.blogspot.com blogger found your blog via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your site http://bestwebtrafficservice.com they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer best services to increase website traffic Take care. Mike

    ReplyDelete
  2. tq sngt sbb bg review nih... sebenar sy pon bru je nk bertukar ke yes... ingtkan nk bt reseach dulu tetibe terjumpa blog nih...terima kasih sngt...

    ReplyDelete
  3. rasyid :
    tq bgi feedback...sgt2 bgune utk yg lain :)

    ReplyDelete
  4. Kalau Yes lebih laju of course la boleh surf lagi banyak, hence data pun habis lagi laju.

    Kalau website download 1MB, Quota pun turun 1MB. Bukan Sebab Yes lebih laju.

    ReplyDelete
  5. pakai vpn laa..cun pnye tp untuk postpaid xdpt..cme prepaid je...

    ReplyDelete

Komen Anda Mestilah Membangun Kalaupun Entri Post Saya Merapu