Thursday, October 25, 2012

Game !!

Assalamualaikum !!!


    Memandangkan aku tak boleh nak tidur lagi .. makanya i have one story laa dan ianya pasal game,semua orang minat main game tak kiralah berapa usianya dari kecil sampai besar . So tidak hairanlah kalau korang masuk bilik aku nampak tempat rak cd tu ada satu kotak sebar kotak kasut yang didalamnya di penuhi dengan game sahaja ... if one day aku ada alienware punya cpu kan .. jangan ditanya pc tu dikhaskan untuk game-game aku sahaja , hahahahah (ketawa jahat).

Ini Adalah Senarai Game Yang Bisa Aku Main Tanpa Rasa Jemu 


Mafia II


PES 2013


Half-Life Episode 1, 2 & 3


The Godfather 


Need For Speed 


GTA 


Counter Strike


Sid Meier's Civilization V

Kalau nak story banyak lagi btw .. dah ngantuk lah pulak ahahaha
 Selamat Malam ~~~~~

No comments:

Post a Comment

Komen Anda Mestilah Membangun Kalaupun Entri Post Saya Merapu